Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση κοσμήματος στην Ελλάδα!


 

Η ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW φιλοξενεί τη σημαντικότερη ετήσια συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου της Αργυροχρυσοχοΐας ενόψει της τουριστικής περιόδου Άνοιξη - Καλοκαίρι 2020.

Με μια εντυπωσιακή δυναμική παρουσιάζει κάθε χρόνο τις νέες τάσεις στη μόδα του κοσμήματος σε χρυσό και ασήμι και αναδεικνύει τα πιο σύγχρονα υλικά και τις τεχνοτροπίες που επικρατούν στο χώρο. Στην έκθεση συμμετέχουν κατασκευαστές, εργαστήρια, σχεδιαστές, εισαγωγείς και αντιπροσώπους κοσμημάτων και ωρολογίων και απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις, να ανανεώσουν τις εμπορικές τους επαφές και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες με εταιρίες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. 

Στόχος της έκθεσης επίσης είναι  η προβολή του πρωτότυπου ελληνικού κοσμήματος στις αγορές του εξωτερικού.

Οι βασικές κατηγορίες εκθεμάτων είναι: Κοσμήματα, Ωρολόγια, Πολύτιμοι λίθοι, Συσκευασίες, Μηχανήματα, Εξοπλισμοί.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της έκθεσης, περιλαμβάνονται:

  • το  ελληνικό κόσμημα, που διακρίνεται για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και την υψηλή κατασκευαστική του ποιότητα
  • το θρησκευτικό κόσμημα και αντικείμενο, άρρηκτα συνδεδεμένο με τα μυστήρια και τις τελετουργίες του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας

Η ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΚΩ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών)

Μια ακόμη εκθεσιακή οργάνωση της Helexpo αφιερωμένη στον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας αποτελεί η KOSMIMA, η οποία διοργανώνεται ετησίως στη Θεσσαλονίκη με στόχο την προετοιμασία για τη Χριστουγενιάτικη αγορά.